Najnovšie recenzie zo sekcie Zvlhčovače a čističky vzduchu
Čistí vzduch
Nehlučný
Nízka spotreba el.energie
Som už majiteľom jedného výrobku a nakoľko som s ním spokojný, objednal som aj pre syna ako vianočný darček.
- Za tie penia uplna spokojnost
- Žiadne som nenašiel
- Jediné, čo som nenašiel, je, kde sa dá nastaviť časovač vypnutia (nanuálny). Jediné, čo tam je, je prednastavený časovač.
Mám ho len pár hodín a na recenziu funkčnosti, stability a účinnosti je treba týždne až mesiace.
- Super produkt
- Super
- Zatiaľ len testujem
- Výkon
- Prepojenie s mobilom
- 3 režimy
- Vo vzduchu je cítiť ozaj lepší kvalitnejší vzduch
- Menej prachových častíc
- Troska hlučnejši ale mne to nevadí
Spokojny s vyrobkom
Čistička vzduchu funguje spoľahlivo. Jej inštalácia je bezproblémová a mobilná aplikácia, ktorou možno čističku ovládať je spoľahlivá, dôsledne prepracovaná. Ponúka množstvo možností - manuál, plánovanie, prehľad samotného čistenia vzduchu a jeho kvalitu (stav), monitoruje filter (výmenu, čistenie). V prípade, že je potrebné filter vymeniť, odkazuje na druh a obchod, kde ho možno kúpiť. Samotný chod čističky je nerušivý, tichý a v nočnom režime nečujný. čistička splnila moje očakávania, avšak by mohla byť o čosi menšia. V menšej miestnosti pôsobí dosť robustne.
- 10 rokov záruka
- úplne tichá
- pekná
- drahšia
jedná sa o prémiovú čističku, čomu zodpovedá aj dlhá záruka a vyššia cena. ak by som mal kupovať znovu, tak si ju vyberiem zasa, je veľmi tichá a pekne pôsobí aj v našom štúdiu, pekný dizajn.
- Spočiatku mierne nadšenie, konečne zvlhčovač, ktorý si poradí aj s väčším priestorom
- problém s vodnou pumpou už po dvoch mesiacoch používania
- druhá reklamácia počas jedného roka, pravdepodobne v oboch prípadoch je problém vodná pumpa
- vybavenie reklamácie prostredníctvom aplikácie Whats app - niečo strašné, rozprávate sa s AI, raz píše v slovenčine inokedy v češtine
- počas leta nechladí, len fúka okolitý vzduch ako bežný ventilátor
- sľubovanú aplikáciu na Slovensku neviete použiť a to ani v inom jazyku
- ak chcete produkt reklamovať, musíte ho zabaliť tak, aby sa nepoškodil a následne ho zaslať poštou
Prvá reklamácia po uplynutí 2 mesiacov. Indikátor ukazoval, že vzduch zvlhčuje, no voda zo zásobníka sa neodparovala. Problém s vodnou pumpou. Zaslali nový prístroj. Po cca 7 mesiacoch pravdepodobne opäť ten istý problém, nakoľko prístroj indikoval problém s vodnou pumpou. Momentálne je zvlhčovač v poradí na druhej reklamácii. Záručná doba plynie, no vidím veľký predpoklad ďalšej poruchy a tým pádom vyhodené peniaze. Pre mňa mizerná kvalita za vysokú cenu.
- Vykonny
- Velka kapacita
- Pekny dizajn
- Mnozstvo uzitocnych funkcii
Plnenie vody zospodu.
- Veľmi tichý
- Wifi ovladanie nemusíme chodiť ku deťom a budiť ich
- Smerovanie pary
- Používanie éterických olejov
- do menších miestností
- nieje príliš hlučná
- ľahká
- nízka
- aplikácia, časovač, info o stave čistoty vzduchu
- aróma difuzér
- napájací adaptér ( uvítal by som USB -C)
- po zapnutí a vypnutí nočného režimu sa ionizácia a UV dezinfekcia vypína, taktiež po pripojení a odpojení z el. siete.
Zatiaľ spokojný používame ho ale krátko uvidíme časom .
Auto režim je super. Wifi veľká výhoda. Veľká spokojnosť.
Ešte som ho nespustil kvoli zaneprázdnenosti
Rohnson R-9519
Pridané: 20. septembra 2024
(naposledy upravené 20. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Tichá prevádzka nízka spotreba energie.
- Je tichý, netreba kupovať filtre .-) Ľahká údržba.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »